1. Καθορίστε το στυλ του γάμου σας
Πριν αποφασίσετε για τον φωτισμό, σκεφτείτε το στυλ του γάμου σας. Είναι ρομαντικός, vintage, μοντέρνος ή παραδοσιακός; Ο φωτισμός σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το στυλ αυτό. Για παράδειγμα, σε έναν ρομαντικό γάμο, οι απαλοί φωτισμοί (fairy lights στους κορμούς των δέντρων) μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή, ενώ σε έναν μοντέρνο γάμο, ο φωτισμός LED και οι γεωμετρικές γραμμές (laser shows) μπορούν να προσθέσουν μια πιο σύγχρονη αίσθηση.

2. Επιλέξτε τους κατάλληλους τύπους φωτισμού
Ο φωτισμός μπορεί να είναι ποικιλόμορφος και μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικούς τύπους για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Ορισμένοι δημοφιλείς τύποι φωτισμού περιλαμβάνουν:

  • Fairy Lights: Δημιουργούν ζεστασιά και ρομαντισμό. Ενισχύουν την αίσθηση ότι όλο το event πραγματοποιείται κάτω από έναν έναστρο ουρανό.

 

  • String Lights: Οι κρεμαστές φωτεινές σειρές είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους και προσθέτουν μια μαγική ατμόσφαιρα.

 

  • Εστιακός φωτισμός (Pin Spots): Μπορούν να αναδείξουν σημαντικά σημεία, όπως το ζευγάρι ή την τούρτα του γάμου, ακόμη και ιδιαίτερες συνθέσεις λουλουδιών που θα τοποθετηθούν πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων σας.
Φωτισμός Γάμου: Πώς να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα