Όταν πρόκειται για τον γάμο σας, θέλετε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι ο διακοσμητικός φωτισμός!

Με fairy lights, γιρλάντες, boho string lights και φωτεινά γράμματα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μαγικό κόσμο που θα ταιριάζει ιδανικά στο στυλ του γάμου σας.

Ο διακοσμητικός φωτισμός δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και προσθέτει λάμψη και μαγεία στο γάμο σας. Επιλέξτε τα στοιχεία που σας αρέσουν και δημιουργήστε έναν φωτεινό κόσμο που θα κάνει τις στιγμές σας να λάμπουν για πάντα.

Sound Voice

Τα Fairy lights είναι λεπτές λάμπες που δημιουργούν έναν ρομαντικό και παραμυθένιο φωτισμό. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε γύρω από τις κολόνες ή τα δέντρα για να δημιουργήσετε έναν μαγικό διάδρομο.

Οι γιρλάντες είναι μια υπέροχη επιλογή για να δώσετε μια διακριτική και κομψή πινελιά στον χώρο. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε κατά μήκος των τραπεζιών, πάνω από τον χώρο της δεξίωσης ή γύρω από τον χώρο της τελετής για να προσθέσετε μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς και λάμψης.

Τα boho string lights είναι εμπνευσμένα από το bohemian στυλ και προσθέτουν έναν αέρα ρομαντικής ατμόσφαιρας στον χώρο. Μπορείτε να τα κρεμάσετε από τα δέντρα, τις οροφές ή τις περγκολές για να δημιουργήσετε έναν ονειρικό και μυστηριώδη χώρο.

Τα φωτεινά γράμματα είναι μια πρωτότυπη ιδέα για να προσθέσετε προσωπικότητα στον χώρο σας. Μπορείτε να διαλέξετε τα γράμματα που αντιπροσωπεύουν τα ονόματά σας ή ένα όμορφο μήνυμα και να τα φωτίσετε για να τραβήξετε την προσοχή των καλεσμένων σας.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Χρησιμοποιήστε τα String lights για ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά και για τον επαρκή φωτισμό στα τραπέζια κατά τη διάρκεια του φαγητού. Επίσης, ο συγκεκριμένος τρόπος φωτισμού είναι απόλυτα προσαρμόσιμος στο θέμα του γάμου σας. Τα απλά string lights ταιριάζουν ιδανικά με πιο κλασική διακόσμηση, ενώ αυτά με τις λάμπες edison θα ταιριάξουν τέλεια με πιο ρομαντικά και vintage θέματα.

Διακοσμητικός Φωτισμός
2

Τα φωτεινά γράμματα δίνουν μία πιο προσωποποιημένη διακόσμηση. Τοποθετήστε τα σε ένα χώρο που μπορούν να λειτουργήσουν και ως ένα όμορφο σημείο για φωτογράφιση των καλεσμένων.

Διακοσμητικός Φωτισμός
3

Σε περίπτωση βροχής τα String lights & τα Fairy lights μπορούν να διακοσμήσουν πολύ όμορφα ακόμη και το εσωτερικό μιας τέντας, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Διακοσμητικός Φωτισμός

3 Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά των string lights από τα fairy lights;

Μπορούν τα string lights και τα fairy lights να τοποθετηθούν σε δικό μας χώρο (πχ. στον κήπο του σπιτιού μας);

Από τί εξαρτάται η τιμή του διακοσμητικού φωτισμού;

Sound Voice - Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner