Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήλθατε στη SoundVoice, στον κόσμο των ανατρεπτικών γάμων, όπου η μαγεία της μουσικής και ο λαμπερός φωτισμός συναντούν τις καρδιές που χτυπούν συντονισμένα! Η δημιουργική μας ομάδα, με πλούσια εμπειρία στον τομέα, είναι έτοιμη να σας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις για να κάνουμε τον γάμο σας μοναδικό και αξέχαστο.

Για μας, η μουσική είναι η ψυχή και η καρδιά ενός γάμου. Δεν αποτελεί απλώς ένα χαλί, αλλά είναι ο αφηγητής της προσωπικής σας ιστορίας, από την ρομαντική συντροφιά των πρώτων βημάτων στον τελευταίο, εκρηκτικό χορό. Οι ήχοι που επιλέγουμε, από τους wedding DJs και τις μπάντες μας, έως τους εκπληκτικούς solo artists, θα εκτοξεύσουν την ενέργεια του πάρτι.

Είμαστε παθιασμένοι με τον φωτισμό και τη διαμόρφωση της ιδανικής ατμόσφαιρας που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το ύφος σας. Γι’ αυτό προσφέρουμε πολύ περισσότερα: μοναδικούς φωτισμούς που θα εντυπωσιάσουν, dancefloors που γίνονται η καρδιά και η ψυχή του πάρτι και photobooth που θα καταγράψει τις πιο ασυνήθιστες και χαρούμενες στιγμές σας.

Εμπιστευτείτε μας, και η ημέρα του γάμου σας θα είναι όχι απλά ένα γεγονός, αλλά μια μαγική στιγμή που θα σημαδεύει την αρχή μιας ζωής μαζί.

Sound Voice

Οι DJs μας

Συνεργαζόμαστε με μία ομάδα από έμπειρους DJs, που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την προσήλωση και τον διαρκή ενθουσιασμό τους.

 

Οι DJs μας, είναι αληθινοί καλλιτέχνες της μουσικής, έχοντας αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων. Με την εξειδίκευσή τους σε διάφορα μουσικά είδη και στυλ, μπορούν να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ένα γάμο, μια βάπτιση ή στιγμή που θα σημαδέψει την αρχή μιας κοινής ζωής, οι DJs μας θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και χορό.

 

Ανεξάρτητα από το ύφος της εκδήλωσής σας ή τον αριθμό των καλεσμένων σας,  η ομάδα μας θα δουλέψει για να δημιουργήσει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Sound Voice

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Sound Voice

Η μακρόχρονη εμπειρία μας μας έχει προσφέρει την απαιτούμενη τεχνογνωσία στην επιλογή της καλύτερης μουσικής, ήχου και φωτισμού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απολαυστική, γεμάτη χαρά και διασκέδαση. Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο εκδήλωσης, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

Με υπερηφάνεια κρατάμε το βραβείο MAV Awards 2019 (Most Acknowledged Vendor) στην κατηγορία DJ/Wedding production, που απονέμεται από επαγγελματίες του γάμου σε συναδέλφους τους. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την αφοσίωσή μας στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών.

 

Στόχος μας είναι πάντα να υπερβούμε τις προσδοκίες σας. Με εμπιστοσύνη, αναθέστε μας τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας και εγγυόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη μουσική, φως και διασκέδαση!

Sound Voice
Espa banner Espa banner