Πριν τη διαμόρφωση της playlist για τον γάμο σας, ο dj θα ξεκινήσει κάνοντας κάποιες γενικές ερωτήσεις σχετικά με τις μουσικές προτιμήσεις τόσο τις δικές σας όσο και αυτές των καλεσμένων. Εφόσον η δεξίωση γίνεται για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας, εκείνοι θα πρέπει να είναι και ο κεντρικός πυλώνας γύρω από τον οποίο θα πρέπει να διαμορφωθεί και η playlist.

Καταλαβαίνουμε πως πριν γνωρίσετε τον επαγγελματία που θα αναλάβει τη μουσική του γάμου σας έχετε κάνει και εσείς μία έρευνα, κατά πάσα πιθανότητα στο YouTube. Υπάρχει όμως ένας κίνδυνος (όχι βέβαια κάτι τραγικό αλλά καταλαβαίνετε που το πάω). Ακούγοντας λοιπόν, τις έτοιμες λίστες στο YouTube δεν μπορείτε να ξέρετε ποιος τις έχει επιμεληθεί. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να ακούτε ραδιόφωνο για να πάρετε καλύτερες ιδέες εφόσον εκεί οι dj είναι καταρτισμένοι και κάνουν προγράμματα με βάση την εμπειρία τους.

Σε μία δεξίωση γάμου οι dj δεν παίζουν απλά μουσική. Με τις επιλογές τους μπορούν να διασκεδάσουν τους καλεσμένους σας, να τους κάνουν να χορεύουν συνεχώς. Για όλους αυτούς τους λόγους μη διστάσετε να ζητήσετε συστάσεις ή ακόμα και να τους δείτε κάπου να παίζουν live έχοντας υπόψη το γάμο σας, καθώς, για παράδειγμα, το πλαίσιο ενός club αλλάζει πολύ τις επιλογές ενός επαγγελματία. Επίσης, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο να τους δώσετε μια playlist που να βασίζεται στην δική σας οπτική για το που θα θέλατε να κινηθεί μουσικά η βραδιά.

Συμβουλές από έναν DJ για τον γάμο σας – Part 2