Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό του χώρου, καθώς επηρεάζει την ατμόσφαιρα και την αισθητική του. Μια από τις τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι το uplighting, που συνίσταται στον φωτισμό των τοίχων ή των διακοσμητικών στοιχείων από κάτω προς τα πάνω. Αυτός ο τύπος φωτισμού δημιουργεί μια έντονη ατμόσφαιρα και επιτρέπει τη δημιουργία σκιών και παιχνιδιού φωτός στον χώρο.

Επίσης, ο εστιακός φωτισμός, γνωστός και ως pinspotting, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει συγκεκριμένα στοιχεία στον χώρο, όπως τα τραπέζια. Με τη χρήση κατάλληλων φωτιστικών, μπορεί να επικεντρωθεί ο φωτισμός σε συγκεκριμένα σημεία και να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το pinspotting μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για να αναδείξει τα centerpieces στα τραπέζια, προσδίδοντας μια κομψή  αίσθηση.

 

Sound Voice

Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός και ο εστιακός φωτισμός μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες φωτισμού και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα φωτιστικά σώματα, τις λάμπες και τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον επιθυμητό ατμοσφαιρικό χρωματισμό και να αναδείξετε τα κεντρικά σας στοιχεία με μια κομψή και εκλεπτυσμένη προσέγγιση.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Αν ο χώρος της δεξίωσης σας έχει έντονο το στοιχείο της πέτρας ή αν θέλετε να τονίσετε κάποιο αρχιτεκτονικό στοιχείο, όπως καμάρες, μπορείτε να το κάνετε με uplighting.

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
2

Χρησιμοποιώντας τον εστιακό φωτισμό, δεν εξαρτάστε από τον υπόλοιπο φωτισμό του χώρου. Τα τραπέζια σας θα είναι άρτια φωτισμένα.

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
3

Αν θέλετε να τονίσετε στοιχεία στον χώρο, πχ, μία σύνθεση με λουλούδια, τότε μπορείτε να το κάνετε με τον εστιακό φωτισμό.

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

3 Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για τον αρχιτεκτονικό φωτισμό;

Που τοποθετούνται τα φώτα pinspotting για τον φωτισμό των τραπεζιών;

Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός χρησιμοποιείται σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο;

Sound Voice - Φωτισμός Entertainment

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Φωτισμός Entertainment

80% της ανθρώπινης αντίληψης προέρχεται από την όραση. Με αυτό σαν βάση, στη SoundVoice επενδύουμε εδώ και χρόνια τόσο σε...

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner