80% της ανθρώπινης αντίληψης προέρχεται από την όραση. Με αυτό σαν βάση, στη SoundVoice επενδύουμε εδώ και χρόνια τόσο σε εξοπλισμό, όσο και τεχνογνωσία, προκειμένου η δεξίωσή σας να έχει εντυπωσιακό φωτισμό. Εξειδικευμένοι τεχνικοί φωτισμού θα σχεδιάσουν τη δική σας βραδιά ακούγοντας τα θέλω σας και δίνοντάς σας επιλογές που δεν έχετε καν φανταστεί.

 

Sound Voice

Ο γεμάτος ενέργεια φωτισμός του dancefloor  με ρομποτικά ολοκληρώνεται με  ντισκομπάλες (disco balls) και strobo lights.

 

Την ενέργεια, την ένταση και τα εφέ που δημιουργούν τα φώτα, ακολουθούν όλοι όσοι βρίσκονται στο dancefloor με αποτέλεσμα το πάρτι να μην σταματά.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε entertainment φωτισμό για το γάμο σας, θα έχετε πολύ όμορφες φωτογραφίες και βίντεο, γεμάτες με χρώματα και κίνηση και τους καλεσμένους σας να μη θέλουν να σταματήσουν το χορό.

Φωτισμός Entertainment
2

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα ρομποτικά φώτα αυξάνουν τη διάθεση για χορό και party. Συμβουλευτείτε τον ειδικό φωτισμού του γάμου σας, για το πόσα φώτα είναι το ιδανικό για τη δική σας δεξίωση, βάσει του στυλ, του αριθμού καλεσμένων και του εμβαδού της πίστας.

Φωτισμός Entertainment
3

Οι mirror balls θα γίνουν οι πρωταγωνιστές του dancefloor και όχι μόνο. Λόγω του εφέ του καθρέπτη, τα φώτα του πάρτι θα πολλαπλασιαστούν και με αυτόν τον τρόπο, θα “πασπαλίσετε” ολόκληρο το χώρο με τη λαμπερή χρυσόσκονη της disco.

Φωτισμός Entertainment

3 Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα ρομποτικά φώτα θα χρειαστούν για να απογειώσω το πάρτυ του γάμου μου;

Μπορεί να γίνει εγκατάσταση φωτισμού entertainment και σε ένα δικό μας χώρο, πχ στον κήπο μας;

Θέλω entertainment φωτισμό, αλλά δε μου αρέσουν τα πολύχρωμα φώτα. Υπάρχει εναλλακτική;

Sound Voice - Διακοσμητικός Φωτισμός

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Διακοσμητικός Φωτισμός

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner