Το dancefloor, ή αλλιώς η πίστα χορού, είναι ο χώρος όπου οι καλεσμένοι σας συναντιούνται για να χορέψουν, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Ένα καλοσχεδιασμένο dancefloor πρέπει να είναι όμορφο και θελκτικό, να εντυπωσιάζει και να προκαλεί θετικές αντιδράσεις από τους καλεσμένους σας. Ανεξάρτητα από το θέμα ή το στυλ της δεξίωσης, ο χορός αποτελεί τον κοινό παρονομαστή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας και ενθουσιασμού.

Το dancefloor είναι ο χώρος όπου οι στιγμές χαράς, χορού και απελευθέρωσης ζωντανεύουν. Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της διασκέδασης και της ενέργειας που εκπέμπει ένα πάρτυ. Με έναν καλοσχεδιασμένο και εντυπωσιακό dancefloor, θα δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

Sound Voice

Στη SoundVoice σας προσφέρουμε μια ποικιλία από πίστες χορού όπως παρκέ, λευκή με το μονόγραμμά σας και τη μοναδική στην Ελλάδα black acrylic plexi glass, σε διαστάσεις που μπορούν να καλύψουν από μια μικρή δεξίωση έως ένα πολύ μεγάλο πάρτυ, σε εσωτερικό ή οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Επιλέξτε το μέγεθος της πίστας και βάσει του είδους της μουσικής που θέλετε να ακουστεί στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Κυκλικοί, παραδοσιακοί χωροί απαιτούν σίγουρα περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη πίστα.

Dancefloor
2

Επιλέξτε πίστα με εκτυπωμένο αυτοκόλλητο, έτσι ώστε να δώσετε ακόμα περισσότερο το χαρακτήρα σας. Όλοι θα δουν ότι η συγκεκριμένη πίστα έχει δημιουργηθεί ειδικά για σας.

Dancefloor
3

Προσπαθήστε να τοποθετήσετε την πίστα δίπλα στο μπαρ και τον DJ. Με αυτήν την απλή κίνηση, θα δώσετε μια μεγάλη ώθηση στο πάρτι, αφού οι καλεσμένοι θα σηκωθούν πολύ πιο εύκολα από τα τραπέζια.

Dancefloor

3 Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποιο σημείο να τοποθετηθεί η πίστα για τον χορό (dancefloor);

Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος πίστας για τη δεξίωσή μου;

Είναι απαραίτητη η πίστα σε εξωτερικό χώρο;

Sound Voice - Photobooth

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Photobooth

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις χαραγμένες στη μνήμη σου τις πιο ιδιαίτερες στιγμές από τον γάμο σου από το Μyphotobooth. Πρόκειται για...

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner