Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις χαραγμένες στη μνήμη σου τις πιο αξέχαστες στιγμές από τον γάμο σου από το photobooth. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει μοντέρνα μορφή και διακριτική εμφάνιση, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες…

Η χρήση του είναι απλή, αφού τόσο εσύ όσο και οι καλεσμένοι σου ποζάρουν μπροστά στο φακό, και η φωτογραφία εκτυπώνεται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Επιπλέον, διαθέτει μια πληθώρα αξεσουάρ και funny props, όπως αστεία γυαλιά, μουστάκια, καπέλα και ταμπελάκια για να γράφουν με κιμωλία και άλλα. Μάλιστα, η διασκέδαση που προσφέρει το photobooth ενθαρρύνει ακόμα και τους πιο ντροπαλούς να παίξουν μαζί του, να φωτογραφηθούν και να περάσουν καλά.

Sound Voice

Επιλέξτε το photobooth που σας ταιριάζει! Βγάλτε άπειρες φωτογραφίες μπροστά σε ένα classic photobooth, ποζάρετε μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέπτη με το mirror photobooth ή τραβήξτε τα πιο cool 360 videos με το 360 photobooth. Επιλέξτε εντυπωσιακά backdrops από τη συλλογή μας και δημιουργήστε ένα πολύ εντυπωσιακό spot για να φωτογραφηθούν οι καλεσμένοι σας και να πάρουν ένα ξεχωριστό αναμνηστικό από το event σας.

 

Δείτε όλα τα ήδη photobooth στο MyPhotobooth!

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Είναι σημαντικό το πού θα τοποθετήσετε το photobooth. Επιλέξτε να το τοποθετήσετε σε σημείο που να φαίνεται ή κοντά στην πίστα, για να γίνει μέρος της διασκέδασης

Photobooth
2

Τη βραδιά του γάμου σας, επισκεφτείτε το photobooth νωρίς και βγάλτε μερικές φωτογραφίες, ώστε να κάνετε την αρχή και οι καλεσμένοι να ακολουθήσουν.

Photobooth
3

Προσθέστε στα photostrips το μονόγραμμά σας ή στοιχεία από το προσκλητήριό σας, για να έχετε μια ομοιομορφία σε όλα τα στοιχεία του γάμου.

Photobooth

3 Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο χώρο χρειάζεται το photobooth και πόση ώρα απαιτεί η εγκατάστασή του;

Πότε είναι καλύτερο να λειτουργήσει το photobooth;

Αν θελήσουμε το photobooth να λειτουργήσει περισσότερη ώρα του συμφωνημένου, γίνεται;

Sound Voice - Ειδικές κατασκευές

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Ειδικές κατασκευές

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner