Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας, σκεφτείτε να ενσωματώσετε προβολές mapping στον τοίχο ή τον χώρο της δεξίωσης, με κινούμενες εικόνες και γραφικά που θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα σε μια άλλη διάσταση. Προβάλλετε το μονόγραμμά σας ή κάντε ένα μοναδικό laser show, απογειώνοντας το πάρτι.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας με μία μεγάλη ποικιλία visual εξοπλισμού για να σας βοηθήσουμε να γίνουν όλα όπως τα φαντάζεστε. Μοναδικά εφέ γάμου που θα στολίσουν την μοναδική σας βραδιά!

Sound Voice

Συμπληρωματικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε led οθόνες για τις προβολές σας και μικρά ή μεγάλα monitor για τα Slideshows σας.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Στην απευκταία περίπτωση βροχής σε ανοιχτό χώρο, στον οποίο θα τοποθετηθούν τέντες, απογειώστε το setup με projection στις τέντες

Visual
2

Αν θέλετε να έχετε μία ακόμα πιο έντονη χορευτική ατμόσφαιρα στο πάρτι του γάμου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα laser show  σε συνδυασμό με καπνό

Visual
3

Για να δώσετε μία προσωποποιημένη διάσταση στον χώρο της δεξίωσης σας μπορείτε να κάνετε ένα monogram projection στην πίστα ή σε κάποιο κενό τοίχο.

Visual

3 Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να κάνω slideshow με φωτογραφίες ή είναι ξεπερασμένο σαν ιδέα;

Τι χρειάζεστε από μας για το monogram projection;

Πόση ώρα παίζει το Laser show;

Sound Voice - Εφέ

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Εφέ

Δυναμώστε στιγμές της δεξίωσής σας και ειδικά αυτές που τα μάτια...

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner