Στη SoundVoice, αφοσιωμένοι στην εξαιρετική εξυπηρέτηση και την άρτια ποιότητα, δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες για τη δεξίωσή σας που ξεχωρίζουν. Μέσα από την εμπειρία μας και την καινοτομία μας, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία από αψίδες γάμου και άλλες ειδικές κατασκευές που θα συναρπάσουν και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Sound Voice

Εκτός από τις αψίδες, δημιουργούμε και άλλες ειδικές κατασκευές που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ της εκδήλωσής σας. Εμπνευσμένοι από τη φαντασία σας και εφοδιασμένοι με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες, δημιουργούμε πρωτότυπες λύσεις που θα κάνουν τη διαφορά στην εκδήλωσή σας.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Η αψίδα γάμου είναι μια δοκιμασμένη και υπέροχη προσέγγιση για τη διακόσμηση έξω από την εκκλησία, αν κάνετε θρησκευτικό  γάμο.  Μπορείτε να την τοποθετήσετε μπροστά από την κεντρική είσοδο, ώστε εσείς και όλοι οι καλεσμένοι σας να περάσουν κάτω από την αψίδα, μπαίνοντας, αλλά και βγαίνοντας από την εκκλησία.

Ειδικές κατασκευές
2

Δημιουργήστε μια ειδική κατασκευή για το DJ booth, ενσωματώνοντας και φωτιστικά στοιχεία όπως οι LED bars ή τα LED strips και απογειώστε το πάρτι. Η οπτική εμπειρία που θα δημιουργήσετε θα εντυπωσιάσει τους πάντες

Ειδικές κατασκευές
3

Αν κάνετε συμβολική τελετή αντί για θρησκευτικό γάμο, μπορείτε να τοποθετήσετε την αψίδα στο σημείο που θα λάβει μέρος η τελετή ώστε να αποτελέσει μέρος της διακόσμησης του χώρου και να αποτελέσει και ένα πολύ όμορφο φόντο για όλες τις φωτογραφίες σας κατά την διάρκεια της τελετής.

Ειδικές κατασκευές

3 Συχνές Ερωτήσεις

Κάνετε ειδικές κατασκευές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους;

Αν το έδαφος είναι επικλινές, μπορείτε να στήσετε κάποια ειδική κατασκευή;

Μπορείτε να μου δώσετε μερικά παραδείγματα από ειδικές κατασκευές;

Sound Voice - Ήχος

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Ήχος

Ο σωστός ήχος είναι κάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό για την δεξίωσή σας. Η μουσική που θα ακουστεί από ένα...

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner