Η μουσική είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός γάμου, που θα φτιάξει σημαντικά τη διάθεση και θα πλαισιώνει για χρόνια τις αναμνήσεις όλων των καλεσμένων σου. Μπορούμε να σας προτείνουμε μουσικά σχήματα που θα απογειώσουν στιγμές της βραδιάς, δίνοντας το ύφος που θέλετε.

 

Sound Voice

Οι solo artists όπως οι μουσικοί που παίζουν σαξόφωνο ή βιολί,  χρησιμοποιούν τη μουσική του DJ και το αποτέλεσμα είναι ένα υβριδικό set που είναι μοναδικό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Οι live bands έχουν φρέσκες ιδέες, γεμάτες ζωντάνια και μπορούν να παίξουν από κλασσική ή παραδοσιακή μουσική , έως pop, rock ή dance.
Στα σχήματα μας περιλαμβάνονται ακόμα άρπα, κιθάρα, πιάνο, ντουέτα ή κουαρτέτα εγχόρδων, κρουστά, Jazz bands, Party bands, αλλά και παραδοσιακές ορχήστρες.

 

Η λίστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά ακούμε τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού ξεχωριστά και φροντίζουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση τους, όπως την έχουν ονειρευτεί.

Sound Voice

3 Συμβουλές Για Υποψήφιες Νύφες

1

Πριν επιλέξετε ζωντανή μουσική για την εκδήλωσή σας, αποφασίστε για το μουσικό ύφος που θέλετε. Σκεφτείτε που θέλετε να εστιάσετε περισσότερο και τη συνολική μουσική εμπειρία των καλεσμένων σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε περισσότερο το στοιχείο της disco μουσικής, θα ήταν καλή ιδέα το συγκεκριμένο ρεπερτόριο να το αναλάβει μια μπάντα και το υπόλοιπο κομμάτι ο DJ σας.

Ζωντανή Μουσική
2

Φροντίστε για την έγκαιρη δέσμευση της μπάντας για την ημερομηνία του γάμου σας. Σε περιόδους με πολλά events, όπως είναι ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος, η έγκαιρη δέσμευση της ημερομηνίας για την μπάντα της προτίμησής σας, καλό θα είναι να γίνει ακόμα και 9 μήνες πριν.

Ζωντανή Μουσική
3

Ζητήστε μια λίστα με το ρεπερτόριο της μπάντας ή του μουσικού, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το μουσικό πρόγραμμα κοντά στις προτιμήσεις σας. Πολλοί καλλιτέχνες και μπάντες δίνουν μεγάλη ευελιξία να περάσετε από διαφορετικά είδη μουσικής και να επιλέξετε από ένα ευρύ ρεπερτόριο τραγουδιών.

Ζωντανή Μουσική

3 Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να συνδυαστεί μία live band με τον DJ;

Μπορείτε να συνεργαστείτε με μπάντα που θα επιλέξουμε μόνοι μας;

Ποια είδη μουσικής μπορείτε να καλύψετε;

Sound Voice - Wedding DJs

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Wedding DJs

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner