Η σημαντικότητα του stage ή του dance floor σε μια εκδήλωση είναι ζωτικής σημασίας και αξίζει να τονίζεται, καθώς αποτελεί την κεντρική πλατφόρμα όπου οι καλλιτέχνες και οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν το έργο τους και έρχονται σε επαφή με το κοινό. Είναι η περιοχή όπου αποδίδονται οι παραστάσεις, οι ομιλίες, οι μουσικές εκτελέσεις και οι χορευτικές παραστάσεις, και όπου δημιουργείται η μαγεία της εκδήλωσης.

Το design και η εμφάνιση του stage ή του dance floor συμβάλλουν στην αισθητική της εκδήλωσης. Ένα καλαίσθητο και επαγγελματικό stage δημιουργεί μια επιβλητική εικόνα και ενισχύει την οπτική αντίληψη του κοινού.

Sound Voice

Δημιουργήστε έναν ελκυστικό σχεδιασμό που να συνάδει με τη θεματολογία της εκδήλωσης ή τον τύπο της παράστασης. Μπορείτε να προσθέσετε έντονα χρώματα, μοτίβα ή λογότυπα για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εικόνα.

 

Είτε θέλετε έναν πιο industrial χαρακτήρα, είτε έναν πιο corporate το stage μπορεί να πάρει κάθε μορφή και να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση.

 

Η SoundVoice διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και προσφέρουμε μία μεγάλη επιλογή σε προσωποποιημένα set-ups και dancefloors. Επιλέξτε ανάμεσα στο κλασικό dance floor που θα λειτουργήσει ως πίστα χορού και σε ένα dance floor ντυμένο με vinyl αυτοκόλλητο στα χρώματα της εταιρείας σας και με το λογότυπο σας!

Sound Voice

3 Συχνές Ερωτήσεις

Πόσος χρόνος απαιτείται για να στηθεί ένα dance floor ή ένα stage;

Αν το έδαφος δεν είναι επίπεδο, μπορεί να στηθεί ένα dancefloor ή stage με ασφάλεια;

Μπορούμε να προσθέσουμε μοκέτα πάνω στο stage;

Sound Voice - Μουσική

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Μουσική

Κάθε event ή συναυλία, ξεκινά από το κατάλληλο stage! Η SoundVoice αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση…

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner