Η υπηρεσία ενοικίασης εξοπλισμού για επαγγελματίες, συνεργάτες και καταστήματα παρέχει μια άμεση και βολική λύση για να αποκτήσουν προσωρινά τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζονται για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Αυτή η υπηρεσία έχει πολλά πλεονεκτήματα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών και των καταστημάτων, προσφέροντας τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται για την καλή λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Sound Voice

Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα ειδών, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη. Από μεγάλα ηχοσυστήματα L-Acoustics, μέχρι αυτοενισχυόμενα ηχεία για μικρές εκδηλώσεις. Ρομποτικά, pin spots και χιλιόμετρα από γιρλάντα και fairy lights.

 

Ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός για DJs, όπως Pioneer CDJ3000, Pioneer Nexus 2, Pioneer DJM V10 και Pioneer DJM A9. Stage, dancefloors και truss system. Αυτά και άλλα πολλά μπορεί να είναι διαθέσιμα για τις ανάγκες σας για μια βραχυχρόνια αλλά και μακροχρόνια μίσθωση, που μπορεί να φτάνει και τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν.

 

Sound Voice

3 Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να πληροφορηθώ τη γκάμα του εξοπλισμού σας;

Πώς γίνεται η διαδικασία αν ενδιαφέρομαι για πιο μακροχρόνια μίσθωση;

Υπαρχει η δυνατότητα και να αγοράσω εξοπλισμό από σας?

Sound Voice - Ειδικές Κατασκευές

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Ειδικές Κατασκευές

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner