Στη SoundVoice, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τον ήχο σε κάθε είδους εκδήλωση, από μικρές συγκεντρώσεις με 20 ατομα έως μεγάλες συναυλίες. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, αναλαμβάνουμε την ηχητική κάλυψη σε ομιλίες, εταιρικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, parties και πολλά άλλα.

Sound Voice

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Διαθέτουμε ηχεία, P.A. συστήματα, ενισχυτές, κονσόλες ήχου, μικρόφωνα ενσύρματα και ασύρματα, μικροφωνικές, μεταφραστικά και πολλά άλλα εξειδικευμένα εργαλεία.

 

Στη SoundVoice, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν όρια όταν πρόκειται για την επίτευξη της τέλειας ηχητικής απόδοσης. Εδώ, η εξειδίκευση συναντά τη φαντασία, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία ήχου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας συνδυάζεται με την εμπειρία των πιο έμπειρων ηχοληπτών και μηχανικών ήχου, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που είναι απλά ονειρεμένο. Εμπιστευτείτε μας για την ηχητική αναβάθμιση της εκδήλωσής σας.

Sound Voice

3 Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδους ήχο χρειάζομαι για την εκδήλωση που σχεδιάζω;

Όλα τα έιδη ηχείων είναι το ίδιο αποτελεσματικά σε όλες τις εκδηλώσεις;

Θέλω να κάνω μια εκδήλωση σε χώρο που ο ήχος θα ενοχλήσει την γύρω περιοχή. Υπάρχει λύση;

Sound Voice - Μελέτη – Εγκατάσταση (ήχου)

Δείτε επόμενη υπηρεσία

Μελέτη – Εγκατάσταση (ήχου)

Καλύπτουμε τον ήχο από μία μικρή εκδήλωση 20 ατόμων έως μια συναυλία. Αναλαμβάνουμε την ηχητική…

δειτε περισσοτερα
Espa banner Espa banner